Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gonosz szereplők

Ide írom le azokat a szereplőket akik ártanak vagy zavarják a törpöket.

 

Agáta néni: Egy gonosz boszorka. Mindig azon aggódik, hogy szép maradjon. Parókát is hord, mert kopasz egyébként. Eleinte azt hitte hogy a törpojal megoldás a problémájára, de közben nem használ. Van egy ronda madara amivek ide oda repked.

 

hokipoki.jpgHókuszpók: A törpök ősellensége. Mindig el akarja őket kapni, mindent bevett, hogy sikerűljön de sosem  sikerül neki. Ő teremtette Törpillát, hogy a törpökről összegyűjtött információval vissza tudjon élni, - Olyan szinten , hogy törbe tudja őket csalni. - de Törpapa jól keresztűlhúzta a tervét. Van egy macskája, sziámiáú, akit mindig hibásztat, ha valamit elszúr... Szerencsétlen macska... Néhány részben feltűnik egy tanítványa, Vili aki inkább varázsolni szeretne, mint törpöket fogdosni.

 

sziamia-fa.jpgSziámiáú: Ő Húkuszpók macskája. Húkuszpók mindig ráken minden féle butaságott pedig nem ő tehet róla. Párszor már sikerült pár törpöt elkapnia, de mindig meglógtak. Hókuszpók néha kizárja, vagy hozzávág egy könyvet miközben gonosz terveitt szövögetti. Attól még, hogy nem a jó oldalon áll szeretem.

 

 

Vili: Ő hókuszpók tanítványa. Nem szereti annyira a törpökett, bár hókuszpók nagyon szeretné ha megkóstólnák hárman. Amiatt küldték Hókuszpókhoz, hogy tanuljon nem azért, hogy törpöket fogdosson el. Egyszer kapóra jött, hogy olvasgatta a varázskönyvett. ( A locsifecsi madár című részből kiderül).

 Baltazár: Hókuszpók egyik unokatestvére. Minden áron a jövőbe akar látni, és nagy varázsló szeretne lenni. Nála van az a könyv amiben az aranykészitő varázsige van, amitt Hókuszpók nagyon szeretne megszerezni.

Melák: Egy nagy buta oriás. Mindig ennivalóért megy minden hová...   Mindenki fél tőle és a n agy étvágyától. Igazából nem bántja a törpöket, csak nagyon szeretné elvenni azt amit elraktak télire.